SpeedVet Acaemy

SpeedVet Acaemy
Seminariile sunt dedicate medicilor veterinari practicieni ce doresc sa-si imbunatateasca abilitatile la un nivel mai aproape de cel european si studentilor in an terminal ce doresc sa-si usureze tranzitia de la viata de student la cea de medic practician.

Aceste seminarii au plecat de la ideea de a găsi cea mai buna formula de educatie continua pentru echipa noastra, pe care dorim acum sa o impartasim si colegilor.
Astfel am participat la mai multe schimburi de experienta cu alte clinici din Europa, cursuri avansate (ex: ESAVS - European School for Advanced Veterinary Studies: Medicină Internă I-II/Utrecht, Urgenţe I-II/Berna, Medicină Feline – Boli infecţioase/Estoril, Radiologie I/Luxemburg, Ecografie I/Luxemburg, Dermatologie II/Viena) precum şi la conferinte si congrese internationale unde am dezvoltat relatii si punti de comunicare cu lectori si specialisti. 

Pe viitor, în baza educatiei de până acum si a experientei clinice a echipei noastre, impreuna cu lectori de renume international, ne propunem sa colaboram pentru adaptarea unor cursuri si seminarii la realitatile medicinei veterinare din Romania, cu potentialul si limitarile ei.

De asemenea dorim o imbunatatire reala a calitatii ingrijirii pacientilor nostri.

Servicii veterinare

Seminariile sunt dedicate medicilor veterinari practicieni ce doresc sa-si imbunatateasca abilitatile la un nivel mai aproape de cel european si studentilor…

Citeste mai mult