Cariere

Cariere
Indiferent ca esti student sau ca ai experienta in domeniul medical, al administrarii afacerii sau al  relatiilor cu clientii, SpeedVet cauta eroi care sa imbrace costumele noastre. Alatura-te echipei noastre si ajuta-ne sa sustinem valorile in care credem. Cautam eroi motivati de o atitudine pozitiva, cu aptitudini organizatorice,  gata sa eficientizeze si sa rezolve orice provocare.

Super-erou Office Manager/Receptie: postul consta in  receptia clientilor, administrarea obiectelor de inventar si gestionarea instrumentelor financiare.

Super-erou Asistent/Tehnician veterinar: daca ai facut liceul veterinar, colegiul sau alta scoala care ti-a oferit un atestat de tehnician/asistent veterianar, cu sau fara experienta, te asteptam pentru o scurta discutie amicala despre cariera ta.

Super-erou Medic Veterinar: stim cat este de greu sa ramai devotat stiintei si sa-ti pastrezi credinta in aceasta profesie. Facem tot ce putem sa-ti punem la dispozitie toate mijloacele pentru o buna practica (carti, surse de articole stiintifice internationale, aparatura) precum si un salariu care va creste odată cu abilitatile tale.
Pentru cadrele medicale fara experienta, putem oferi un stagiu de practica/proba, pentru a-si demonstra capacitatile de super-erou.
Pentru a cladi este nevoie de idealism, dedicatie si entuziasm!  Va asteptam!


Pentru CV-uri:  office@speedvet.ro